Nyhetsbrev december 2020

Vi går nu in i jul- och nyårshelger och hoppas att alla får möjlighet att fira det med nära och kära, även om det i år blir på ett annorlunda sätt med anledning av pandemin. Förhoppningsvis får vi även snart lite snö som lägger sig och stannar kvar så vi får lite ljusare ute i området.

Här följer lite information om vad som skett i föreningen sedan förra nyhetsbrevet.

Alexander har flyttat och i samband med det lämnat styrelsen. Styrelsen har därför utsett Patrick Olsson till ny sekreterare i styrelsen. Samtidigt har Andreas gått in som ledamot istället för suppleant.

En av parkeringsplatserna vid värmepumpshuset är nu uthyrd. Det är platsen till höger om man står på Bjungnäsvägen och tittar upp mot värmepumphuset. Det innebär att den platsen inte får användas som gästparkering. Ny skylt som visar vilken plats som är uthyrd är beställd.

Vattenutkastare samt eluttag är monterat på värmepumpshuset.

Om någon upplever problem med kondens på insidan av fönstren ska detta felanmälas. Det görs på hemsidan för föreningen.

Då vi har haft problem med att det har funnits träd som blåst ner i anslutning till bostäder är det bra om ni som upplever att det finns träd som står olämpligt och som skulle kunna riskera att blåsa ner, att ni då gör felanmälan på dem så kommer styrelsen undersöka möjligheten för att dessa tas ner.

Till våren kommer styrelsen ordna med lite motvikter på bryggan så att den balanseras upp och ligger mer plant. Detta då monteringen av bommarna medförde att den lutar lite på den delen av bryggan där det endast sitter bommar på ena sidan.

2-årsbesiktningen i etapp 1 är genomförd och det har inte framkommit några nya större behov av åtgärder än vad som tidigare varit känt. I mars kommer en besiktning av etapp 2 att genomföras. Styrelsen arbetar vidare med att se över lämpliga åtgärder på det som framkommit.

Så kallade spikar till takrasskydden är monterade och hängrännorna vid lägenhetshus är rensade.

Har ni frågor/funderingar eller något ni vill att styrelsen ska ta upp är ni varmt välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen.

God jul och gott nytt år!

Styrelsen